Št. artiklov: 0
Bio krema za zaŠČito obraza pred soncem z zf 30
BIO KREMA ZA ZAŠČITO OBRAZA PRED SONCEM Z ZF 30
Prejšnji izdelek
Naslednji izdelek

Cena: 12,68 EUR
Količina:
Dodaj BIO KREMA ZA ZAŠČITO OBRAZA PRED SONCEM Z ZF 30
Koda:
ZH4086


BIO KREMA ZA ZAŠČITO OBRAZA PRED SONCEM Z ZF 30

Visoka zaščita - za obraz - za občutljivo kožo - vodoodporna - 100-odstotno naravni filtri brez nanodelcev. Ekološko certificirana zaščita pred soncem. Izdelki BIOSOLIS so narejeni iz rastlin in mineralov, ki varujejo kožo pred UVA- in UVB-sončnimi žarki. Razviti so skladno z evropskimi standardi zaščite pred soncem, ki zah­tevajo uporabo mineralnih filtrov brez nanodelcev. Poseben proizvodni proces zagotavlja izdelke, ki ne pu­ščajo belih sledi na koži. Zaradi visoke vsebnosti ekološko pridelane in divjerasle prave aloje dobro navlažijo zgornje plasti kože.

Sestavine:

Aloe Barbadensis Gel*, Dicaprylyl Carbonate, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxys- tearate, Pongamia Glabra (Karanja) Seed Oil*, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Cera alba, Stearic Acid, Aluminum Hydroxyde, Propanediol, Sodium Chloride, Brassica Campestris (Rapeseed) Oil*, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root *Exlract/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Lactic Acid, Tocopherol. *Iz nadzoravane ekološke pridelave.

99% vseh sestavin je naravnih, 43,70% vseh sestavin pa ekološko pridelanih.

Navodila za uporabo:

Kremo obilno nanesite pred izpostavljanjem soncu. Premajhna količina bo bistveno zmanjšala raven zaščite. Za njeno ohranjanje jo pogosto nanašajte, zlasti po plavanju, brisanju z brisačo ali znojenju. Krema je namenjena le za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi. Ne požirajte jo in ne nanašajte po oblačilih. Pretirano izpostavljanje soncu je nevarno, saj lahko resno ogrozi zdravje. Tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem, ne ostajajte na soncu predolgo. Dojenčkov in majhnih otrok ne iz­postavljajte neposrednim sončnim žarkom. Majhne otroke zaščitite s primernimi oblačili (pokrivalo, ma­jica, kratke hlače) in na predele izpostavljene soncu nanesite sredstvo z visokim ZF.

Naravna in ekološka kozmetika je certificirana pri ECOCERT Green life po standardu ECOCERT.

Neto količina:
50 ml

Proizvajalec:
PRO-VERA, GALEOCE COSMETICS NATURAL, Avenue Thomas Edison 80, 1402 Thines, Belgique

Ocenite izdelek:
BIO KREMA ZA ZAŠČITO OBRAZA PRED SONCEM Z ZF 30

Skupna ocena: 3  št. glasov: 1Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com
www.webyshop.com