Št. artiklov: 0
Bio krema za zaŠČito pred soncem z zf 30
BIO KREMA ZA ZAŠČITO PRED SONCEM Z ZF 30
Prejšnji izdelek
Naslednji izdelek

Cena: 17,71 EUR
Količina:
Dodaj BIO KREMA ZA ZAŠČITO PRED SONCEM Z ZF 30
Koda:
ZH4255


BIO KREMA ZA ZAŠČITO PRED SONCEM Z ZF 30

Visoka zaščita – za obraz in telo – vodoodporna – 100-odstotno naravni filtri brez nanodelcev. Ekološko certificirana zaščita pred soncem. Izdelki BIOSOLIS so narejeni iz rastlin in mine­ra­lov, ki varujejo kožo pred UVA- in UVB-sončnimi žarki. Ne vsebujejo nanodelcev. Primerni so za vse tipe kože.

Sestavine

Brassica Campestris (Rapeseed) Oil*, C10-C18 Triglycerides, Dicaprylyl Carbonate Caprylic/Capric Triglyceride, Sesamum Indicum Seed Oil*, Titanium Dioxide, Pongamia Glabra Seed Oil, Diethyl Sebacate, Stearic Acid. Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Tocopherol, Aluminum hydroxide, Parfum. *Iz nadzorovane ekološke pridelave

Navodila za uporabo:

Krema obilno (30 ml za celo telo) nanesite pred izpostavljanjem soncu. Premajhna količina bo bistveno zmanjšala raven zaščite. Za njeno ohranjanje jo pogosto nanašajte, zlasti po plavanju, brisanju z brisačo ali znojenju. Krema je namenjena le za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi. Ne požirajte jo in ne nanašajte po oblačilih. Pretirano izpostavljanje soncu je nevarno, saj lahko resno ogrozi zdravje. Tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem, ne ostajajte na soncu predolgo. Dojenčkov in majhnih otrok ne iz­postavljajte neposrednim sončnim žarkom. Majhne otroke zaščitite s primernimi oblačili (pokrivalo, ma­jica, kratke hlače) in na predele izpostavljene soncu nanesite sredstvo z visokim ZF.

Naravna in ekološka kozmetika je certificirana pri ECOCERT Greenlife po standardu ECOCERT. 100% vseh sestavin je naravnih, 43,70 % vseh sestavin pa ekološko pridelanih.

Neto količina:
100 ml

Proizvajalec:
PRO-VERA, GALEOCE COSMETICS NATURAL, Avenue Thomas Edison 80, 1402 Thines, Belgique

Ocenite izdelek:
BIO KREMA ZA ZAŠČITO PRED SONCEM Z ZF 30

Skupna ocena: 4  št. glasov: 1Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com
www.webyshop.com