Št. artiklov: 0
Bio mleko po sonČenju
BIO MLEKO PO SONČENJU
Prejšnji izdelek
Naslednji izdelek

Cena: 12,38 EUR
Količina:
Dodaj BIO MLEKO PO SONČENJU
Koda:
ZH4084


BIO MLEKO PO SONČENJU

Mleko BIOSOLIS po sončenju pomirja in hladi kožo. Združuje vlažilne in zaščitne lastnosti aloje z obno­vitvenimi in poživljajočimi lastnostmi ognjičevega in sončničnega olja in prija koži, ki je bila izpostavljena soncu in soli.

Sestavine:

Aloe Barbadensis Gel*, Butyrospermum Parkii Butter (Shea butter), Argania Spinosa KerneI Oil*, Propanediol Dicaprylate, Arachidyl Alcohol, Propanediol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil*, Behenyl Alcohol, Calendula Officinalis Flower Extract*, Bisabolol, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract*, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Arachidyl glucoside, Xanthan Gum, Parfum, Sodium Hydroxyde, Dehydroacetique Acide, Aqua. *Iz nadzorovane ekološke pridelave.

98,95% vseh sestavin je naravnih, 81,45% vseh sestavin pa ekološko pridelanih.

Navodila za uporabo:

Mleko obilno (30 ml za celo telo) nanesite pred izpostavljanjem soncu. Premajhna količina bo bistveno zmanjšala raven zaščite. Za njeno ohranjanje ga pogosto nanašajte, zlasti po plavanju, brisanju z brisačo ali znojenju. Mleko je namenjeno le za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi. Ne požirajte ga in ne nanašajte po oblačilih. Pretirano izpostavljanje soncu je nevarno, saj lahko resno ogrozi zdravje. Dojenčkov in majhnih otrok ne iz­postavljajte neposrednim sončnim žarkom. Majhne otroke zaščitite s primernimi oblačili (pokrivalo, ma­jica, kratke hlače) in na predele izpostavljene soncu nanesite sredstvo z visokim ZF.

Naravna in ekološka kozmetika je certificirana pri ECOCERT Greenlife po ECOCERT standardu.

Neto količina:
150 ml

Proizvajalec:
PRO-VERA, GALEOCE COSMETICS NATURAL, Avenue Thomas Edison 80, 1402 Thines, Belgique

Ocenite izdelek:
BIO MLEKO PO SONČENJU

*Miško povlecite čez ikonce in kliknite.Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com
www.webyshop.com