Št. artiklov: 0
Bio mleko za zaŠČito pred soncem z zf 15
BIO MLEKO ZA ZAŠČITO PRED SONCEM Z ZF 15
 
Naslednji izdelek

Cena: 15,46 EUR
Količina:
Dodaj BIO MLEKO ZA ZAŠČITO PRED SONCEM Z ZF 15
Koda:
ZH4167


BIO MLEKO ZA ZAŠČITO PRED SONCEM Z ZF 15

Srednja zaščita - za obraz in telo - vodoodporno - 100-odstotno naravni filtri brez nanodelcev. Ekološko certificirana zaščita pred soncem. Izdelki BIOSOLIS so narejeni iz rastlin in mineralov, ki varujejo kožo pred UVA- in UVB-sončnimi žarki. Razviti so skladno z evropskimi standardi zaščite pred soncem, ki zah­tevajo uporabo mineralnih filtrov brez nanodelcev. Poseben proizvodni proces zagotavlja izdelke, ki ne pu­ščajo belih sledi na koži. Zaradi visoke vsebnosti ekološko pridelane in divjerasle prave aloje dobro navlažijo zgornje plasti kože.

Sestavine:

Aloe Barbadensis gel*, Dicaprylyl Carbonate, Coconut Alkanes, Titanium Dioxide. Coconut Alkanes, Dicaprylyl Carbonate, Zinc Oxide, Propanediol, Pongamia glabra (Karanja) Seed Oil*, Polyglyceryl-2 Dipotyhydroxys-tearate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Sodium Chloride, Brassica Campestris (Rapeseed) Oil*, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root* Extract/ Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Polyhydroxystearic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Stearic Acid, Aluminum hydroxyde, Alumina, Parfum, Lactic Acid, Tocopherol. *Iz nadzorovane ekološke pridelave.

99% vseh sestavin je naravnih, 51,70% vseh sestavin pa ekološko pridelanih.

Navodila za uporabo:

Mleko obilno (30 ml za celo telo) nanesite pred izpostavljanjem soncu. Premajhna količina bo bistveno zmanjšala raven zaščite. Za njeno ohranjanje ga pogosto nanašajte, zlasti po plavanju, brisanju z brisačo ali znojenju. Mleko je namenjeno le za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi. Ne požirajte ga in ne nanašajte po oblačilih. Pretirano izpostavljanje soncu je nevarno, saj lahko resno ogrozi zdravje. Tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem, ne ostajajte na soncu predolgo. Dojenčkov in majhnih otrok ne iz­postavljajte neposrednim sončnim žarkom. Majhne otroke zaščitite s primernimi oblačili (pokrivalo, ma­jica, kratke hlače) in na predele izpostavljene soncu nanesite sredstvo z visokim ZF.

Naravna in ekološka kozmetika je certificirana pri ECOCERT Greenlife po standardu ECOCERT.

Neto količina:
100 ml

Proizvajalec:
PRO-VERA, GALEOCE COSMETICS NATURAL, Avenue Thomas Edison 80, 1402 Thines, Belgique

Ocenite izdelek:
BIO MLEKO ZA ZAŠČITO PRED SONCEM Z ZF 15

Skupna ocena: 4  št. glasov: 2Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com
www.webyshop.com