Št. artiklov: 0
Bio oljni sprej za zaŠČito pred soncem z zf 20
BIO OLJNI SPREJ ZA ZAŠČITO PRED SONCEM Z ZF 20
Prejšnji izdelek

Cena: 16,52 EUR
Količina:
Dodaj BIO OLJNI SPREJ ZA ZAŠČITO PRED SONCEM Z ZF 20
Koda:
ZH4257


BIO OLJNI SPREJ ZA ZAŠČITO PRED SONCEM Z ZF 20

Srednja zaščita – za telo in lase – nemastna formula – vodoodporen – 100-odstotno naravni filtri brez nanodelcev. Ekološko certificirana zaščita pred soncem. Izdelki BIOSOLIS so narejeni iz rastlin in mi­neralov, ki varujejo kožo pred UVA- in UVB-sončnimi žarki. Ne vsebujejo nanodelcev. Pri­merni so za vse tipe kože.

Sestavine:

Brassica Campestris (Rapeseed) Oil*, Pongamia Glabra Seed Oil (and) Diethyl Sebacate, Sesamum Indicum Seed Oil*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Tocopherol, Parfum. *Iz nadzorovane ekološke pridelave.

Navodila za uporabo:

Oljni sprej obilno (30 ml za celo telo) nanesite pred izpostavljanjem soncu. Premajhna količina bo bistveno zmanjšala raven zaščite. Za njeno ohranjanje ga pogosto nanašajte, zlasti po plavanju, brisanju z brisačo ali znojenju. Oljni sprej je namenjen le za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi. Ne požirajte ga in ne nanašajte po oblačilih. Pretirano izpostavljanje soncu je nevarno, saj lahko resno ogrozi zdravje. Dojenčkov in majhnih otrok ne iz­postavljajte neposrednim sončnim žarkom. Majhne otroke zaščitite s primernimi oblačili (pokrivalo, ma­jica, kratke hlače) in na predele izpostavljene soncu nanesite sredstvo z visokim ZF.

Naravna in ekološka kozmetika je certif­ici­rana pri ECOCERT Greenlife po standardu ECOCERT. 100 % vseh sestavin je naravnih, 67,20 % vseh sestavin pa ekološko pridelanih.

Neto količina:
100 ml

Proizvajalec:
PRO-VERA, GALEOCE COSMETICS NATURAL, Avenue Thomas Edison 80, 1402 Thines, Belgique

Ocenite izdelek:
BIO OLJNI SPREJ ZA ZAŠČITO PRED SONCEM Z ZF 20

*Miško povlecite čez ikonce in kliknite.Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com
www.webyshop.com