Št. artiklov: 0
Bio sprej za zaŠČito pred soncem z zf 50+
BIO SPREJ ZA ZAŠČITO PRED SONCEM Z ZF 50+
Prejšnji izdelek
Naslednji izdelek

Cena: 19,64 EUR
Količina:
Dodaj BIO SPREJ ZA ZAŠČITO PRED SONCEM Z ZF 50+
Koda:
ZH4256


BIO SPREJ ZA ZAŠČITO PRED SONCEM Z ZF 50+

Zelo visoka zaščita – za obraz in telo – vodoodporen – za zelo občutljivo kožo – 100-odstotno naravni filtri brez nanodelcev. Ekološko certificirana zaščita pred soncem. Izdelki BIOSOLIS so narejeni iz rastlin in minera­lov, ki varujejo kožo pred UVA- in UVB-sončnimi žarki. Ne vsebujejo nanodelcev. Primerni so za vse tipe kože.

Sestavine:

Dicaprylyl Carbonate, Brassica Campestris (Rapeseed) Oil*, Titanium Dioxide, Polyhydroxystearic acid, CapryliclCapric Triglyceride, Pongamia Glabra Seed Oil, Diethyl Sebacate, Stearic Acid, Aluminum hydroxyde, Hydrogenated Coconut Oil**, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Sesamum Indicum Seed Oil*, Cocos Nucifera Oil*. Bisabolol*, Tocopherol, Parfum. *Iz nadzorovane ekološke pridelave. **Narejeno iz sestavin ekološke pridelave.

Navodila za uporabo:

Sprej obilno (30 ml za celo telo) nanesite pred izpostavljanjem soncu. Premajhna količina bo bistveno zmanjšala raven zaščite. Za njeno ohranjanje ga pogosto nanašajte, zlasti po plavanju, brisanju z brisačo ali znojenju. Sprej je namenjeno le za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi. Ne požirajte ga in ne nanašajte po oblačilih. Pretirano izpostavljanje soncu je nevarno, saj lahko resno ogrozi zdravje. Tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem, ne ostajajte na soncu predolgo. Dojenčkov in majhnih otrok ne iz­postavljajte neposrednim sončnim žarkom. Majhne otroke zaščitite s primernimi oblačili (pokrivalo, ma­jica, kratke hlače) in na predele izpostavljene soncu nanesite sredstvo z visokim ZF.

Naravna in ekološka kozmetika je certificirana pri ECOCERT Greenlife po standardu ECOCERT. 100% vseh sestavin je naravnih, 43,70 % vseh sestavin pa ekološko pridelanih.

Neto količina:
100 ml

Proizvajalec:
PRO-VERA, GALEOCE COSMETICS NATURAL, Avenue Thomas Edison 80, 1402 Thines, Belgique

Ocenite izdelek:
BIO SPREJ ZA ZAŠČITO PRED SONCEM Z ZF 50+

*Miško povlecite čez ikonce in kliknite.Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com
www.webyshop.com