Št. artiklov: 0
Gel za prhanje z alojo vero, 200 ml
GEL ZA PRHANJE Z ALOJO VERO, 200 ml
Prejšnji izdelek
Naslednji izdelek

Cena: 10,00 EUR
Količina:
Dodaj GEL ZA PRHANJE Z ALOJO VERO, 200 ml
Koda:
ZA3000


GEL ZA PRHANJE Z ALOJO VERO, 200 ml

Organski geli za prhanje Odylique je izdelani iz povsem naravnih sestavin in ne vsebujejo agresivnih detergentov. Prav tako ne vsebuje sulfatov (SLS) ali umetnih sestavin. Izvrstni naravni gel za prhanje kožo nežno, vendar učinkovito očistijo.

Gel za prhanje z aloe vero ima novo in izboljšano formulo. Kremast vlažilni gel za prhanje je obogaten z ekstra deviškim olivnim oljem iz ekološke pridelave, ki kožo celostno neguje, ter izvlečkom ognjiča iz biodinamične pridelave. Gel vsebuje blago čistilo (izdelano iz koruznega sladkorja), ki kože ne izsuši in ne razdraži ter je veliko bolj nežno in primerno za občutljivo kožo kot pogosto uporabljeni grobi sulfati (SLS). Primeren za prhanje ali kopel. Gel se lahko uporabi kot nevtralno osnovo za mešanico z eteričnimi olji. Brez dodanih dišav.

Sestavine:

voda, kokosov glukozid, deviško olivno olje*, natrijev olivat*, uprašeni alojin sok*, izvleček ognjiča*, alkohol*, rastlinski glicerin**, mlečna kislina, levulinska kislina, P-anisinska kislina, natrijev levulinat, ksantanski gumi. *Iz nadzorovane ekološke pridelave in predelave.

Ingredients (INCI):

Aqua, Coco glucoside, Olea europaea oil*, Sodium olivate*, Aloe barbadensis leaf juice powder*, Calendula officinalis extract*, Alcohol*, Glycerine**, Lactic acid, Levulinic acid, P-anisic acid, Sodium levulinate, Xanthan gum. *Organically grown/produced.

Lastnosti:

• Veganski.
• Brez sulfatov, umetnih sestavin itn.
• pH-vrednost 5.5 ustreza naravni pH-vrednosti kože.
• Embalažo je mogoče reciklirati. Izdelek je shranjen v 100-% reciklirani steklenički, izdelani v Veliki Britaniji (iz reciklirane steklenice za mleko).

Količina:
200 ml

Proizvajalec:
Odylique by Essential Care, 26 James Carter Rd, Mildenhall, Bury Saint Edmunds IP28 7DE, Velika Britanija

 

Ocenite izdelek:
GEL ZA PRHANJE Z ALOJO VERO, 200 ml

*Miško povlecite čez ikonce in kliknite.Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com
www.webyshop.com