Št. artiklov: 0

Soočenje z vsakodnevnimi izzivi

Sodobni čas za uspešno soočanje z vsakodnevnimi izzivi od nas zahteva veliko življenjske energije.

Tradicionalna kitajska medicina v zvezi z energijo omenja dva temeljna principa: svetli, aktivni in topli jang ter pasivni, senčni in hladni jin. Slednji naj bi potreboval manj stimulansov kot tip jang, čeprav dandanes po nikotinu, kofeinu ali adrenalinu segamo kar vsi po vrsti. Dolgotrajno ter pogosto uživanje poživil pa ima v resnici povsem nasprotne učinke: pomanjkanje energije, izčrpanost, depresivnost, pomanjkanje kalcija, magnezija, biotina, cinka ter ostalih mikrohranil.

Življenjsko energijo pomagata mobilizirati dva vrhunska terapevtska pripravka naravne medicine, ki so ju v Terranovi zasnovali upoštevajoč različne odzive ljudi na življenjske izzive. Tako Sinergija za poživljanje kot Sinergija za pomirjanje (četudi slednja v nasprotju s svojim imenom) sta namenjeni zviševanju, podaljševanju ter optimalni ravni energije in vzdržljivosti, delujeta poživljajoče, a obenem blažita občutke napetosti in razdražljivosti, ki so sicer značilni za druge stimulanse (kofein, nikotin, itd.).

Dopolnilo Sinergija za pomirjanje se priporoča jang posameznikom, nagnjenim k pretirani želji po stimulansih, ki imajo pogosta nihanja energije, prepoznamo pa jih tudi po hitri gestikulaciji ter večni bitki s časom. Ker njihov organizem potrebuje več mikrohranil, so v dopolnilu poleg kompleksa Magnifood iz korenin indijskega ginsenga, rožnega korena in ingverja, kajenskega popr, zelenega ovsa ter stabiliziranih riževih otrobov dodani tudi vitamina B12 kot metilkobalamin in B6 v svoji aktivni obliki P-5-P, inozitol in magnezij, potrebni za nemoteno delovanje živcev in mišic.

Tip jin, ki ima počasnejši ritem,tiho govorjenje, manj opazna nihanja energije, pa bo ustrezno mobiliziral življenjsko energijo s Sinergijo za poživljanje s kompleksom Magnifood, ki ima visoke odmerke klorele, spiruline, soka pšenične trave, sibirskega ginsenga, korenin rožnega korena, ingverja in indijskega ginsenga, gob reishi in cordycepsa (glavatca), stabiliziranih riževih otrobov ter kajenskega popra.

Omenjeni kompleks Magnifood predstavlja edinstveni sinergijski kompleks skrbno izbranih, z zamrzovanjem sušenih, ekološko gojenih in divjeraslih rastlin in je osnovna komponenta vseh Terranovinih izdelkov. Povečuje biorazpoložljivost drugih sestavin ter omogoča njihovo optimalno absorpcijo. Obenem Terranovina dopolnila ne vsebujejo nepotrebnih dodanih polnil, veziv ter ostalih pomožnih snovi, ki kvarno delujejo na naš organizem.

Čeprav je včasih težko, se ni nikoli prepozno odločiti za zdrav način življenja ter prisluhniti svojim psihofizičnim potrebam. Funkcionalna medicina se osredotoča na človeka, ki ima določene simptome, in ne na simptome, ki jih kaže človek, zato je še toliko pomembneje izbrati ustrezno prehransko dopolnilo.

 

Sinergija za pomirjanje
Sinergija za poživljanje


Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com
www.webyshop.com